Tivoli

Som tidligere nævnt var min kæreste Christian og jeg i Tivoli i lørdags, for hyggens skyld og for at spise lækker mad (:

Det var en rimelig spontan ide, og var lang tid siden vi begge havde været der, så vi vidste ikke helt hvor vi egentlig skulle spise. Vi var lidt bekymrede for om vi ville kunne få et bord når vi nu ikke havde besluttet os, men kort inden vi tog afsted løb vi lige nogle af restauaranterne igennem på hjemmesiden for at få en ide om udvalget.. Der var rigtig meget, men valget faldt hurtigt på Madklubben fordi vi begge havde hørt så meget godt om de fleste af Madklubbens restauranter.

Sindssygt lækkert brød. Mmmh.

Ergo gik vi derhen da vi kom ind omkring halv 6 og fik reserveret et bord uden problemer, da der ikke var synderligt mange mennesker i Tivoli i lørdags til trods for det fantastiske vejr!

Jeg blev dog en kende skuffet, for min kæreste ville gerne have 3 retter, og jeg kunne virkelig ikke finde 3 retter jeg havde lyst til. Jeg kunne kun finde en forret der sagde mig noget, og den skulle man betale ekstra for, så det gad jeg ikke. Det samme gjorde sig desværre gældende for hovedretten, og derfor valgte jeg altså kun en ret (desserterne var nemlig intet værd IMO), mens kæresten fik 2. Jeg har med vilje ikke taget billeder af maden, da dette ikke er en madblog (: Men forretten (som jeg ikke smagte, fordi jeg er en kræsenpind) var efter sigende virkelig god. Hovedretten var dog dødsyg, og alt for salt for mig. Jeg spiste ikke op. Så selvom restauranten er sindssyg hyggelig og servicen rigtig god, så er maden bare ikke min kop the – desværre. Måske når der kommer noget nyt på menuen..

Efter en lidt skuffende oplevelse kunne vi ikke helt bestemme os for om vi fortrød vi ikke havde købt turpas, så omkring 21.30 købte vi det alligevel, haha. Men vi nåede i den grad også og tjene det ind og det var skide skægt!

Her foran Dæmonen (igen, det kører bare ikke for øjne og mund på mine billeder, hahaha). Christian synes jeg var en pivskid, fordi jeg ikke kunne lade være med at være bange for at falde ud. Allerværst var det dog i Himmelskibet. Hold nu kæft hvor var jeg bange, og så var det altså pisse koldt, haha. Det var dog en smuk udsigt!

Min lille skat var derimod slet ikke til at styre! Haha. Godt vi havde turpas, ikke baby? (;

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s